NYHETER

Fredagen den 11 november 2011  
Hemsidan uppdaterad ;)

Lite nya bilder på folisarna.

Två stoföl finns till salu. TQR Dunit Quixote är gammal nog att flytta hemifrån nu och Jokers Playgirl kan flytta vid årsskiftet. Kom och titta på dessa snyggingar!
Ev. är även TQR Duals Lectricoak till salu (finns på fölens sida). Bara till MYCKET bra hem där hon får visa sina talanger. Hon är ett underbart litet sto (140cm) som man bara kan älska!

OBS! Jag har nytt telefonnummer: 0766-119614

 

 
Tisdagen den 16 augusti 2011  
Oj oj.....här har det stått still en låååång tid nu.
Men nu är den äntligen uppdaterad igen, efter många små "vinkar". Årets fölungar har fått egna sidor (utom den sista, problem med kameran), där finns bilder och stamtavlor. Fyra stycken stoföl blev det i år. Förlorade tyvärr också ett stoföl, det femte.
Två föl är redan tingade till kanonbra hem, så vänta inte för länge om ni vill köpa en fölis.
Båda hingståringarna är sålda, även de till kanonbra hem! Även Impan är tingad av en jättetrevlig tjej.
Kan inte annat än att vara jättelycklig att mina små bebisar har hittat så trevliga nya ägare!!! Skitkul!!

Som sagt två stoföl finns kvar att tinga. Vid intresse är det bara att slå en pling och sedan komma förbi och titta på dem. Båda är mycket snygga och trevliga.

 

 
Onsdagen den 22 september 2010  
Idag har jag bara gjort en snabb uppdatering av till salu sidan. Det finns inte så många unghästar kvar till salu nu. Vi har hittat nya fina hem till många av dem. Tack alla ni som valt att köpa häst av oss!! Jag är övertygad om att ni får många roliga år med dem.
Boon är nu på inkörning och inridning hos Malin Berg på www.ljungagård.se  Spännande att se hur det utvecklas :)

 

 
Söndagen den 25 juli 2010  
Nu finns de nya fölen med på hemsidan, de har alla fått egna sidor. En ny bild på Boon finns under hingstar. Han är supersnygg!!
Vi har några åringar till salu fortfarande och så är årets föl naturligtvis till salu de med.

Välkomna att komma och titta på dem! De är alla mycket trevliga och snygga att se på!

 

 
Onsdagen den 23 juni 2010  
Jag får väl säga God Jul, Gott Nytt År och Glad Påsk i efterskott. Som ni alla säkert sett och som några också påpekat ;) så har hemsidan stått still väldigt länge nu. Datakrasch, alla program borta, ingen ork att ta tag i saken har legat till grund för detta, men nu tar vi nya tag. Tack Bosse för hjälpen med programmet, du är guld värd! Tack även till Fredrik som är datasnillet som lyckades få fram alla mina kort från min kraschade hårddisk, jag är dig evigt tacksam!

Nu har jag iaf lagt ut lite nygamla bilder på hästarna. Tre föl har vi fått hittills i år, väntar på tre till. Två av de födda tillhör Quarter Hill Ranch och alla tre som är födda är e: Pablo Quixote  u: mina ston.

Jag får gratulera Mariette Thorvaldsson till köpet av TQR Smart Peppy Bar. Det blir lite i efterskott eftersom han har bott hos henne sen i februari ;)

Som vanligt har vi en del unghästar till salu. Välkomna att höra er för om dem. Letar alltid efter bra hem till mina hästar och om ni tror att ni har ett bra hem att erbjuda så slå mig en signal.
Kanske har jag just din drömhäst!

 

 
Söndagen den 15 november 2009  
Jag vill gratulera Anna som köpte TQR Pocos Little Pep. De har varit med på sin första tävling, en trail at hand, som de kom
tvåa i !!! GRATTIS!!

TQR Smartest Asset "Smarty" ska flytta till Anneli i Edane, Värmland. Grattis till ett mycket bra köp!

Ska försöka få ut lite bilder på fölen....men inte är det kul att ta kort när vädret är grått och mulet och hästarna ser ut som raggsockor.
Det är synd att man inte har kameran med sig när man har möjligheten att visa vilket kanontemperament mina föl har....var ute i lösdriften idag och som vanligt blir man direkt omringad av fölen :) En av stallkatterna sprang runt benen på dem (de bryr sig inte alls) så jag lyfte upp katten och satte honom på fölens ryggar i tur och ordning. Inte brydde de sig om det heller, katten la sig ner och när jag la min hand på det ena fölets rumpa så försökte katten leka med min hand :)

Vi har fortfarande några föl kvar att sälja, vid intresse tveka inte att höra av er för ett besök!

 

 
Fredagen den 30 oktober 2009  
Nu har jag hittat programmen som behövs för att redigera bilder och för att kunna lägga upp dem på internet...

Så här kommer lite nya bilder på fölen och några nya under galleriet. Även några av stona har fastnat på bild ;)

Pga sjukdom i familjen som köpte Sparks Lady Danny av mig i våras, så är hon tyvärr åter till salu. Hon står här hos mig och ni är välkomna att komma och provrida henne vid intresse. Hon är en supergo tjej som älskar skogsridning. Hon är en lugn och trygg häst som är mjuk i sinnet. Van vid barn, hundar, katter, traktorer och allt annat som hör till på en gård. Mycket trevliga gångarter.

 

 
Torsdagen den 29 oktober 2009  
Nu har jag haft en datakrasch igen :(  Som tur är har jag en granne som är helt fenomenal på datorer. Han lyckades inte rädda själva datorn men mina bilder, mailadresser och några av programmen som fanns i den gamla datorn. TACK FREDRIK FÖR ATT DU FINNS!!!!

De små fölen, är inga små föl längre... de är redan redo att flytta hemifrån. Snacka om att tiden går fort! Söker ni en häst att ha roligt med, som är positiv att jobba med, som är orädd och lättlärd. Vill ni även ha en häst som är snygg att titta på, har bra stam, ovanlig färg och dessutom ett MYCKET BRA PRIS.
Ja, då behöver ni inte leta längre, det finns flera stycken föl här som uppfyller ALLA dessa "krav". Välkomna för ett personligt besök hos oss i Kallsjö, Småland.

 

 
Lördagen den 19 september 2009  
Vad tiden går fort, nu är snart hösten här. Åtminstone om man tittar i almanackan, men vi har haft riktig sommarvärme den senaste veckan. Underbart skönt!! Fölen växer så det knakar, alla lika trevliga och snygga. Letar ni föl så kom gärna förbi och titta på dem, här finns ju några stycken att se :) De är leveransklara i november.
Grullo hingsten Jazman har idag flyttat till sin nya ägare. Grattis Magnus och lycka till med nyförvärvet!!

 

 
Torsdagen den 27 augusti 2009  
Poco och Aimy var dräktiga!
Nu finns många nya fina bilder på fölen, både på deras egna sidor och i Galleriet. Även några av stona och Arnie har nya bilder.
Det rör på sig ganska bra, har en del förfrågningar på både föl och förmedlingshästar. Så är ni också intresserade så vänta inte för länge ;)
Grullohingsten som jag har till förmedling har även han många nya bilder. Här kan ni göra ett riktigt kap! Han är en otroligt stilig och vänlig hingst!

 

 

 
Fredagen den 15 augusti 2009  
Nu äntligen finns Jokers China Girls föl med, Joker har fått en egen sida. Glorys Smart Bunny och hennes hingstföl, Chex, som jag tog hem från Tyskland i juni har även de fått egna sidor med stamtavlor och bilder. Nästa vecka skall de sista stona ultras för att se om det blir några nya föl hos oss nästa år.
Arnie har nu betäckt årets sista sto, som han fortfarande får gå och gosa med i hagen ;)

 

 
Fredagen den  24 juli 2009  
Idag har jag bara lagt till några nya länkar.

 

 
Tisdagen den 21 juli 2009  
Några nya bilder på fölisarna är utlagda. Här håller vi fortfarande på och betäcker för fullt...så om det finns någon "sista minutare" där ute som funderar på att betäcka så är det sista chansen nu för i år. När de som finns här på betäckning nu är färdiga så stänger vi "spermabutiken" för i år.

 

 
Tisdagen den 23 juni 2009  
Så har då äntligen Jokers China Girl också fölat. Det var årets sista föl. Det blev en bay hingst med stjärn. Han föddes den 14 juni och han skall få en egen sida snart. Mamma har fått en egen sida nu och där finns ett litet smakprov på Joker som han kallas.
TQR Goldun Asset har flyttat till Tyskland. Sabine och Stefanie Noll, ich wünche euch viel Glück und alles Gutes mit Goldun!!
TQR Majestic Badger och TQR Pocos Little Pep är tingade.
Som ni ser så händer det en hel del här nu, så är ni intresserade av någon häst, vänta inte för länge!
Har även investerat i ett reiningsto med ett hingstföl vid sidan. STAM....Hollywood Dun It som farfar och Smart Little Lena som morfar...behöver jag säga mer:) Fölis har Doc Chex som farfar!
Bilder och full stamtavla kommer i det närmaste....

 
 
Lördagen den 6 juni 2009  
Poco har fölat! Hon fölade den 31 maj och äntligen fick jag vara med vid fölningen, hon har lurat mig tre år i rad... Det blev ett svart sto!
TQR Eternal Pep blir hennes namn, men till vardags blir det Ester :) Hon har fått en egen sida med massor av kort. Även mamma Poco har fått en ny bild på sin sida.

Får gratulera Monika och hennes sto Miranda till dräktigheten!

 
 
Torsdagen den 28 maj 2009  
Har nu lagt ut de nya fölen på till salu sidan.... De går att tinga med en handpenning nu och hämtas när de kan vänjas av från mamma.

Några nya bilder på dem finns också på deras respektive sidor.

Måste bara säga ett stort GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN till mina tvillingsyrror. De fyller 31 år idag!

 

 
Lördagen den 23 maj 2009  
Nu har Aimys lilla fröken fått sin egen sida. Där finns många bilder på sötnosen...

Gumman har nu kommit hem från sin halterträning och tävling på Bökeberg. Hon skötte sig mycket bra och fick med sig två röda rosetter hem:) Nu ska hon få vara "bara häst" ett tag, så får vi se om jag kan damma av mina ringa kunskaper i haltervisning fram mot hösten....;)

Det finns även ett par nya bilder på Aimy på hennes sida. Även på gallerisidan finns en ny bild, det är på grabbarna när de sover sin skönhetssömn..

Även Dual har några nya bilder..

 

 
Onsdagen den 20 maj 2009  
Nu har äntligen Aimy behagat föla... I söndags natt vid kvart i två föddes en ganska stor tjej, hon är bay med stjärn, som sin mor...
Allt gick förhållandevis bra, eftersom vi var med. Det är så skönt att mina ston känner sig trygga med mig i boxen. De ligger lugnt kvar när de har fölat och jag får pyssla och torka fölen utan att de bryr sig. Oftast är det fölen som försöker resa på sig först..
Ett par bilder kommer här och sidan hennes kommer framåt helgen.
    

I morgon bär det av till Bökeberg för att kolla på haltern. Hennes helsyster från -08 ska tävla för första gången...
Det blir spännande, tyvärr har Gumman börjat växa på höjden istället för bredden. Hon som har varit så jämn hela sin uppväxt, ser nu ut som en kälkbacke....typiskt åringar eller ;)
Jaja det går som det går, det är bra träning.

Får passa på att gratulera Anne och Raisa till dräktigheten:)


 

 
Söndagen den 17 maj 2009  
Jag kom på att jag har glömt att sätta ut resultaten på dna-testena som jag gjort för att se om mina hästar var bärare av HERDA. Som ni säkert vet nu är det en genetisk mutation som stammar från Poco Bueno, en hingst som finns med i enormt många quarterhästars stamtavlor. Tyvärr är det även konstaterat att Doc O´Lena och Smart Little Lena är bärare av den defekta genen, vilket innebär att ännu fler av våra hästar här i Sverige kan vara bärare. Det är dock mycket enkelt att ta reda på om ens häst är bärare eller inte. Det fungerar som det vanliga dna-testet som vi gör på alla quartrar som används i aveln. Ta hår från hästens man och skicka till USA eller Tyskland så får ni resultatet inom ett par veckor.

Mina hästar är inte bärare!!

 

 
Måndagen den 11 maj 2009  
Som jag sa sist så kunde Busan föla när som helst....i onsdags natt halv två så födde hon en stor svart hingst med en jättestjärn.
Allt gick bra. Jag var med under hela fölningen, så på henne att hon var lite orolig när jag skulle gå och lägga mig. Så jag höll koll på henne i kameran, när hon började vandra gick jag in och satte mig hos henne. Hon hade då börjat svettas, hon tog allt med ro. Körde in sitt huvud i mitt knä och ville bli kramad :) Hon var jätteduktig, låg kvar när jag bad henne och det var fölet som reste sig så att navelsträngen gick av. Han är väldigt framåt och en buse. Han har en otrolig balans, när han var ca 12 timmar gammal galopperade han runt mamma i boxen utan att snubbla eller vingla något alls. Han kan även galoppera på stället när man håller fast honom ;)

Nu har båda grabbarna egna sidor och många bilder.

Hoppas nu att Aimy klämmer ur sin bäbis snabbt, vill inte att hon går över tiden eftersom hennes föl är broilers redan när de föds...

 

 
Onsdagen den 6 maj 2009  
Nu äntligen efter en mycket lååång väntan har föl nummer 2 anlänt!! Det var Majesta som till slut klämde ut en till svart hingst (helbror från förra året finns)... Allt gick bra och både mor och son mår bra. Han är en liten goding, totalt orädd. Jag var ju med vid fölningen och nu varje gång jag går in i boxen och börjar prata, så kommer han fram direkt.
Här kommer ett par bilder på honom tills jag har tid att göra hans egna sida.

             

 

Måste även gratta Gunnar och Kristina Jaxell till deras lille "Arnieavkomma". De fick även de ett svart hingstföl, han föddes den 30 april.

Nu börjar det dra ihop sig både för Busan och Aimy. Busan har ju gått över tiden, vilket jag räknade med eftersom hon är förstföderska, så hon kan sätta igång när som helst nu. Aimy hoppas jag verkligen inte går över tiden, hon är typ flodhäst nu :) och hennes bäbisar brukar vara stora när de föds....

Även betäckningssäsongen har kommit igång, Arnie ääälskar våren (som ni säkert förstår varför...) och det första stoet är färdigbetäckt, det andra stoet har inte börjat brunsta ännu....
Det finns fortfarande möjlighet att boka in sitt sto för ett litet kärleksmöte med Arnie, det finns ett par platser kvar....

 

 
Lördagen den 25 april 2009  
Nu har jag lagt ut ett par förmedlingshästar till. Det är ett fullblodssto och hennes hingståring som är en solid paint.

 

 
Fredagen den 24 april 2009  
TQR Majestic Badger är åter till salu pga oseriös köpare. Är någon intresserad av honom som hingst är det snabba bud som gäller nu!! Kastrering inbokad måndag eller tisdag nästa vecka (även TQR Pocos Little Pep). Ring för info! Vi är hemma hela helgen.

Nya bilder på TQR Majestic Badger, Lectric Boon och på busfröet TQR Duals Lectricoak finns nu på deras sidor...

 

 
Söndagen den 19 april 2009  
Har bara lagt ut några nya bilder på Dual (årets första föl). Har även efter många försök lyckats lägga ut ett par korta videosnuttar på henne, fick köra genom youTube. Tyvärr blev inte bildkvalitén den bästa....
Dual är ett riktigt litet busfrö, det bara spritter i benen på henne :)

 

 
Onsdagen den 15 april 2009  
Ja, nu har äntligen det första fölet anlänt!! I måndags fick Lectric ett litet stoföl som nog blir red dun. Hon har fått en egen sida och bilder. Hon finns under Fölen. Fler bilder kommer allt eftersom hon växer...
Nu väntar vi "bara" på fem föl till...

Gumman (TQR Aim to Play Girl) har åkt iväg på halterträning. Tanken är att hon ska tävla på Bökeberg i maj. Men vi får väl se hur hon utvecklas, det är ju alltid lite osäkert med en åring. Ena dagen jättesnygg, andra dagen ...ja vad säger man....typisk åring.;)

 

 
Torsdagen den 9 april 2009  
Nu finns det en ny förmedlingshäst på till salu sidan. Det är en mycket snygg 2-årig grullohingst!! Kolla in honom och snabba er på om ni är intresserade.....

I dagarna kommer det även ut en solid paintåring, en hingst och även hans mamma som är fullblod. Även de är förmedlingshästar som är till salu.

För övrigt har jag börjat vaka på nätterna i stallet nu. Det börjar dra ihop sig rejält för två av märrarna, Lectric och Majesta.

I morgon börjar April Open och jag håller tummarna för Jannica på DG Quarters som är där med en åring efter Arnie! Lycka till!!

 

 
Söndagen den 5 april 2009  
Idag har jag lagt ut några nya länkar och en bild på en Arnieavkomma som är född 2005. (har äntligen fått tag i en bild på henne).
Som ni kanske har sett i Lucky Rider så ska jag premiera de avkommor efter Arnie som är ute och tävlar i år. Har ännu inte kommit på något riktigt bra upplägg, men jobbar på det. Tanken är i alla fall att det ska löna sig att tävla och visa upp sin avkomma. Jag vet, av egen erfarenhet, att det är hutlöst dyrt att åka runt och tävla och vill därför dra mitt strå till stacken :)
Sen vill jag ju naturligtvis att Arnies alla fina avkommor visas upp ;)
Det kommer mer info framöver, tävlingssäsongen har ju precis börjat....

 

 
Fredagen den 13 mars 2009  
I onsdags påbörjade Danny sin långa resa till Sundsvall. Efter en övernattning i Stockholm gick färden vidare i går och hon kom fram under dagen. Resan gick bra och hon har funnit sig väl till rätta. Jag önskar Elisabet och Thom ett lycka till med Danny. Jag är säker på att ni kommer trivas med varandra. Ser fram emot lite bilder framöver....
Jag var ute en dag för ett par veckor sedan och tog lite kort på våra raggsockor. Dessa bilder finns nu dels på deras egna sidor och även i galleriet....
Letar ni efter en ny kompis, så kolla in på min till salu sida. Hittar ni inte er drömhäst där, så skriv gärna ett par rader vad ni letar efter. Kanske kan jag hjälpa er att hitta den!

 

 
Söndagen den 22 februari 2009  
Helgen har varit hektisk, har haft två hästintressenter här. Det var Danny och Furie de tittade på. Jag får tacka för att ni tog er tid och kom och tittade på mina hästar! De kom ända från Sundsvall och från Höör, så det var långväga gäster....
De från Sundsvall har nu lagt handpenning på Danny, så det blir en lång väg att åka till nya hemmet..

 

 
Onsdagen den 18 februari 2009  
Oj då...upptäckte att detta var första uppdateringen för i år...
Det har varit ganska lugnt med hästarna och vädret har inte varit optimalt för att ta kort, så det är nog största orsaken till bristen av uppdateringar...
Nu börjar det i alla fall röra på sig lite, har några intressenter på mina till salu hästar. Det blir fullt hus här i helgen..:)
Mina dräktiga ston börjar se ut som flodhästar och man kan både se och känna de små liven i magen när de rör sig.

Som ni kanske såg på framsidan har jag sänkt Arnies språngavgift i år. Det är ju ganska tufft ute i landet nu, med alla varsel och dålig ekonomi och jag vill dra mitt strå till stacken för att underlätta chansen att få sitt drömföl nästa år....

Mitt svarta stoföl (som numera är åring) har fått lämna lösdriften och sina hingstkompisar. Hon står nu på box på nätterna och har anpassat sig mycket bra. Hon älskar verkligen att bli ompysslad! Hon står helt still och bara njuter när man borstar henne. Hon är en helt otroligt trevlig individ.

Ska försöka ta lite nya bilder i dagarna och förhoppningsvis dröjer inte nästa uppdatering lika länge....

 

 
Måndagen den 29 december 2008  
Bättre sent än aldrig..... Önskar alla gamla som nya kunder ett Gott Nytt År! Det har hänt lite på till salu sidan... vänta inte för länge om det är någon häst ni är intresserade av. Lägger man en handpenning så håller jag hästen så länge som vi kommer överrens om. Jag är aldrig omöjlig när det gäller avbetalning heller, det viktigaste är att hästen kommer till ett bra hem!
Nu har fölisarna fått flytta till en egen lösdrift, de har varit lite ledsna men det gick över ganska fort. Nu gnäggar de mig välkommen när jag kliver in genom dörren.... Nu ska det snart börjas med lite träning. Är det svarta stoet inte sålt innan våren så tänkte jag försöka ställa henne i halter. Lille Boon (USA-fölet) har blivit betydligt mer framåt och nyfiken nu. Han är en liten goding!!!
Nu kommer snart mina tre "Norgeston" hem igen. Det ska bli skönt att ha alla samlade igen!

 

 
Söndagen den 14 december 2008  
Lite snabbare uppdaterat den här gången... Har lagt ut några "nygamla" bilder på fölen och på Sparks Lady Danny. (bilderna på fölen är tagna i oktober, därav nygamla). Till salu sidan är uppdaterad. Stoet som jag pratade om i förra uppdateringen är redan såld.... Grattis Gabbi till ditt andra "quarterköp" i år från mig! Hon är även stolt ägare till den lille palominohingsten från -07. ( Honom hade jag kunnat klona och sålt ganska många gånger.) Har haft otroligt många intressenter på honom när han redan var såld....
Men det finns ju fortfarande några andra hästar till salu bla hans helbror från i år....

Har ni frågor ang. någon av mina hästar eller om ni bara vill komma och hälsa på så är det bara att slå en signal!

Ni är alltid hjärtligt välkomna!!

 

 
Torsdagen den 27 november 2008  
Ja nu har det äntligen hänt!!! Sidan är uppdaterad igen..... Det finns ett par nya till salu hästar. Har ett sto till som jag ska lägga ut men inte hunnit ännu, det är mamman till den svarte valacken som är till salu. Ring gärna för mer info om dem!
 

 

 
Torsdagen den 9 oktober 2008  
Nu har mina nya hästar börjat känna sig hemma här. De är båda mycket trevliga och lite blyga. Jag är mycket nöjd med dem och håller tummarna för att Boon blir en liten klok snygging som kan bli ett komplement till Arnie när han blir stor.

Jag har lagt ut några nya blider på TQR Goldun Asset. Han har en sådan otrolig utstrålning och är en helmysig kille.
Ska försöka ta några nya på de små, de börjar redan bli små nallebjörnar. Vinterpäls.....usch, vintern närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags för de små att flytta hemifrån till nya ägare som de kan förgylla livet för. Vid intresse är det bara att höra av sig. Jag pratar gärna om dem!! Ni är hjärtligt välkomna att komma förbi och hälsa på dem i verkligheten så att ni kan upptäcka vilka trevliga individer de är.

 

 
Lördagen den 20 september 2008  
Nu börjar det äntligen närma sig hemkomst för mina USA- hästar.... De landade helskinnade i Amsterdam igår och ska nu få vila upp sig där tills på tisdag. Beräknad hemkomst onsdag eftermiddag. Guuud så spännade!!!

Årets fölungar är alla tre otroligt tillgivna och sociala. Söker ni en bästa kompis som går med dig genom vått och torrt så har ni kommit rätt här!! Vill ni dessutom ha en riktigt snygg och korrekt häst så är ni fortfarande helt rätt ute!! Hjärtligt välkomna med förfrågningar om just er drömhäst....
Avbetalning kan diskuteras med rätt köpare.
Fölen kan även tingas mot handpenning redan nu för leverans i november.

 

 
Torsdagen den 11 september 2008  
Ja, så var det dags igen.....vad ska jag ha för ursäkt den här gången... Jag har faktiskt jobbat och vädret har varit riktigt uselt, så att ta kort på hästarna har inte stått högst på listan. MEN NU finns det lite nya bilder både på fölen och på några av stona.
Fler kommer bara vädret blir bättre.
Årets föl är till salu, vid intresse så hör av er och tala om vad ni kan erbjuda mina små fölisar...

Har även kontakt med en trevlig fransman som har mycket välstammade quarterhästar till salu. Hans hästar är reining och cuttingstammade. Bilder och stam ska jag snart lägga ut under förmedlingshästar.

 

 
Lördagen den 5 juli 2008  
Nu finns det lite nya bilder på årets föl och även på åringarna. Har även lyckats fånga ett av mina ston på kort (det brukar ju bara vara fölen som man tittar på och fotar för de är ju sååå söta...) Aimy har i alla fall några nya kort på sin sida. Nu börjar betäckningssäsongen lida mot sitt slut, en kvar att ultra....

Hästarna på startsidan är till salu, utom fuxen, som inte är min. Har ni frågor om dem eller vill komma och titta så slå en signal. Hästintressenter är alltid välkomna!!

 

 
Måndagen den 23 juni 2008  
Nu har äntligen mina nyförvärv fått komma med på min hemsida.. jag har köpt mig ett mycket välstammat cuttingsto från USA som var dräktig med den välstammade hingsten Royal Boonsmal. Det resulterade i en liten hingst, som om han sköter sig och uppfyller mina förväntningar ska bli ett komplement till Arnie. Bilder och stamtavlor finns under deras respektive sidor. Förhoppningsvis kommer de hem till mitten av augusti.

 

 
Tisdagen den 10 juni 2008  
Jaha, då var det några veckor sedan sen jag uppdaterade igen då... Poco har fölat, det blev en liten buckskinhingst som föddes den 30 maj. Han har en egen sida, med massa söta bilder! Betäckningarna är i full gång, en färdig och tre ska kollas på torsdag.
Sen dröjer det lite innan de andra ska kollas.

 

 
Måndagen den 19 maj 2008  
Nu törs jag knappt skriva datumet längre. Det är två månader sedan som jag uppdaterade sidan senast... Men vad ska man säga.. datakrasch, fick låna dotterns dator men hade inga program i den!! Har ju även flyttat till taggtrådsland! Vilken tid det tar att klippa ner den och försöka att inte fastna själv i den!!
Nu har i alla fall betäckningssäsongen kommit igång, ni som är Lucky Rider prenumeranter har 10% rabatt om ni bokar betäckningen innan den 1 juni.
Nu har jag äntligen fått föl... två på samma morgon med bara en timmes mellanrum!! Snacka om hektisk morgon. En liten hingst och ett något större sto, BÅDA SVARTA!!
Bilder och stam finns under fölen...

Arnie har blivit pappa till sex stycken föl hittills i år med fördelningen:
2 svarta hingstar
1 svart sto
1 fux sto
1 palomino sto
1 red dun sto
Bilder finns på Arnies sida under avkommor.

 

 
Tisdagen den 18 mars 2008  
Otroligt!!! Jag har uppdaterat hemsidan igen...det är ju bara en vecka sedan.. Nu får ni nästan rita kors i taket...
Jag har lagt in några nya bilder på mina åringar, både under årets föl och på deras egna sidor. Vill med dessa kort visa hur kanontrevliga dessa tre individer är. Bilderna är tagna den 16 mars.

 

 
Måndagen den 10 mars 2008  
Det finns ett par nya länkar på min sida. Det är till två stycken trevliga uppfödare av quarterhästar i USA.

Busan (My Star Investment) har kommit hem från Norge. Tjejen hann inte med att rida henne så jag tyckte det var bättre att hon kom hem. Hon kan vara till salu till en seriöst satsande ryttare eller ev. lånas ut till någon som vill ha en super välstammad häst att rida till och tävla med. Hon har en otroligt bra stamtavla och är avlad för pleasure.

Funderar ni på att betäcka med Arnie i år så finns det fortfarande plats för några ston. Meriterade ston har 10% rabatt hela säsongen.
 
 
Måndagen den 11 februari 2008  
Det är fasligt vad tiden rusar iväg, man hinner inte hälften av vad man vill och bör hinna. Det gick mycket bra att leverera Hälga ( som numera kallas Blue) till sitt nya hem. Vi tog med oss Arnie upp till Styrbjörn tillsammans med Hälga och det gick alldeles utmärkt. Båda skötte sig galant. Som sagt, Arnie är nu i träning hos Styrbjörn igen med sikte på en tävlingssäsong. Så ni som funderar på att betäcka med honom, hör gärna av er i god tid så att jag kan planera säsongen lite. Begränsat antal ston i år!
10% rabatt på betäckningsavgiften för er som bestämmer er senast den 29 februari.

Det var så kul att läsa i Lucky Rider´s senaste nummer att RUNING PLAYBOY VAR DEN POPULÄRASTE QUARTERHINGSTEN  I SVERIGE 2007!!!!

Nu kan ni hitta till mig igen om ni vill titta på mina hästar, jag har uppdaterat vägbeskrivningen.

Har fortfarande tre otroligt trevliga och snygga åringar till salu! Vid intresse maila eller slå en signal så är ni välkomna att titta förbi när det passar er.

 

 
Söndagen den 23 december 2007  
Först vill jag önska alla mina kunder gamla som nya en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Det har varit ett händelserikt år, men det mesta har varit positivt.

Vill gratulera Eva och Terence McFadden till köpet av TQR Blue Impression (Hälga). Hon ska levereras till dem efter helgerna.

De andra tre fölen är ännu inte sålda. Om ni är intresserade är det bara att höra av sig och komma och titta på dem. De är alla tre mycket trevliga individer. Lugna och harmoniska. De älskar att vara med och kolla vad jag gör när jag är hos dem.
Jag är hemma till största delen under helgerna och mellandagarna.

 

 
Tisdagen den 4 december 2007  
YES!!! Jag har äntligen fått lite tid att uppdatera min hemsida. Jag har inte åtta armar eller 48 timmar på dygnet så tyvärr är det hemsidan som får lida. Jag har arbetat heltid fram till oktober, sen tog jag mitt pick och pack (hästar, hundar, barn och snart även katterna) och flyttade till Kallsjö utanför Vetlanda. Lämnade min f.d. sambo kvar i Boet. Har börjat ett nytt liv nu med allt vad det innebär....
Har nu lagt ut några nya bilder på fölens sidor. De är stora nu och redo att flytta hemifrån om de hittar kärleksfulla hem.

Vill även gratulera Lena till köpet av JRs Money N Ice (Kira).

Ni kan även kolla på Arnie avkommor födda 2007.

 

 

Onsdagen den 25 juli 2007

Vad hjälper väl det, att hästarna går ute dygnet runt. Tiden räcker ändå inte till... Har börjat jobba heltid och har haft en hel del betäckningar (håller fortfarande på). Tack alla ni som har valt Arnie i år!! Och grattis till er som har fått föl i år efter Arnie och Jaz!
Grattis även till Anne-Marit från Norge som har köpt TQR Sparks Okie Lena och till Tommy i Jönåker som har köpt förmedlingshästen Poco Lazy Baby.

Jag har även hunnit med en resa till Tyskland där jag har varit och tittat på lite hästar som är till salu. Bla. ett 14-årigt sto utbildad i trail, pleasure och western horsemanship. En mycket trevlig och söt häst.
Jag har tagit hem två stycken hingstar. Båda är 4 år gamla, en fux och en svart. De är kusiner. De är efter hingstarna Don´t boss me around och Valedoctorian. De står till försäljning här. Vill ni veta mer om någon av hästarna är ni hjärtligt välkomna att höra av er!

Naturligtvis är även årets fölungar till salu. De har fått egna sidor nu och även bildsidor.

 

Söndagen den 20 maj 2007

Jag börjar få lite dåligt samvete för min hemsida. Tiden räcker inte alltid till för uppdateringar. Det är mycket nu med fölningar och betäckningar. Staket som ska kollas och lagas, eller sätta upp nya. Nu går i alla fall de flesta hästarna ute dygnet runt, vilket förkortar min arbetsinsats betydligt i stallet.
Asset har fölat. Det blev en liten hingst, om han blir dun eller grullo får framtiden utvisa. Han föddes redan den 12 maj och han tillbringar nu hela dagarna i hagen med de andra två fölen. Nu väntar jag bara på Poco som fortfarande envisas med att knipa. Men någon gång får väl fölungen nog av mammas mage.

Han har ingen egen sida ännu, men det ska bli en framöver.....

 

Måndagen den 30 april 2007

Nu har jag haft för mycket att göra igen.....sen med uppdateringen. Aimy fölade redan den 21 april, ett sto som också är grullo. Hon är en stor tjej som ska kallas Hälga......undrar just varför?? Hon är en mjuk och följsam tjej.
Första morgonen utanför mammas mage.....

Nu finns några nya bilder på de två fölisarna på årets fölsidan.

 

Fredagen den 20 april 2007

Nu har årets första föl sett dagens ljus. Tisdagen den 17 april fick Majesta ett litet stoföl. Hon är grullo. Mor och dotter mår bra. Det är en liten kavat och nyfiken tjej som är otroligt söt. Några bilder finns på Årets Föl sidan.
Det är tröttsamt att komma ut i den stora vida världen, efter 11 månader i mammas mage....


Nu väntar vi på att Aimy ska tycka att det är dags att klämma ut sin fölis. Hon har haft vaxproppar i två dygn och visar även andra tecken på att det kan ske när som helst. Men hon står bara och mumsar och äter hela tiden. Jag hoppas att hon inte tänker vänta till den 23:e...... (hennes två sista föl är båda födda den 23:e).
På tal om hennes föl....I Aim Ofa Red Acre blev 5:a i Team Penningen på Grevagårdens April Open. Det finns några nya kort på henne på fölsidan. Hon är en liten pingla!!

JRs Money N Ice är såld. Hon flyttade i söndags till ett mycket trevligt ställe med bra hästkompisar. Lycka till Lena med din nya häst!

 

Fredagen den 13 april 2007

Nu har vi varit på årets första tävling. Lille Okie har varit med på halter för första gången i sitt liv. Det har hänt mycket i hans liv de senaste veckorna. Transportlastning, longering, badning och allt annat som hör till inför en tävling. Första gången han var borta från gården och stod i ett främmande stall. Han skötte sig mycket bra!! Tyvärr fick han för sig att ta ett extra varv i ridhuset utan mig under tävlingen, så vi blev diskade. Men det gav mycket träning.....
Men vad som var roligast var att nu börjar det komma ut avkommor från både Arnie och mina ston. Och det går BRA för dem!!!!

TQR Acres Impressive blev
2:a i 2 year old stallions open.
3:a x 2 i 2 year and under amateur.

TQR Assets Playgirl blev
5:a x 2 i 2 year old mares open.
3:a x 2 i 2 year and under amateur.

I Am Ofa Red Acre var med i Team penning och placerade sig. Jag återkommer med hennes resultat.

Jag har en ny förmedlingshäst hemma. Poco Lazy Baby, ett palominosto som är född 1995. Jag har redan förmedlat henne en gång och bild finns under förmedlade hästar. De nya ägarna tycker att hon har för mycket potential för vad de kan och har tid att använda henne till. Hon är en mycket trevlig och enkel häst att ha att göra med. Hon är välstammad och har haft föl. Hon är reiningutbildad. Vid intresse maila eller ring mig så berättar jag gärna mer.

Nu börjar mina vaknätter inför fölningarna. Både Majesta och Aimy har fyllt sina juver och magarna är jättestora. Det är så mysigt att stå och känna på magarna och känna hur det sparkar där inne......äntligen är våren här!!

 

Fredagen den 23 mars 2007

Jag har lagt ut en ny bild på Professors Quixote, du hittar honom under Fölen. Det finns en ny bild på en häst som jag har förmedlat. Ett mycket vackert palominosto som är reiningutbildad.
Är det någon som letar efter trevliga avelsston så hör gärna av er om vad ni kan erbjuda för hem till dem. Jag behöver dra ner lite på antalet hästar. Men jag är mycket fäst vid dem och endast garanterat bra hem är aktuella!

 

Fredagen den 16 mars 2007

Nu har även Majken flyttat till ny ägare. Hon bor nu utanför Finspång. Lycka till Madelen med din nya häst!
Flyttdagen var den 10 mars.

Okie är nu ensam kvar och han tycker det är lite tråkigt. Han är en otroligt mjuk och försiktig hingst som är mycket enkel att hantera. Han är väl värd att komma och titta på!!
Bilder finns på hans hemsida.

Har börjat lägga ut mina stons avkommor på varje stos egen sida. Det är alltid roligt att kunna jämföra avkommornas exteriör och utseende.

 

Fredagen den 9 mars 2007
Nu har Izza och Majsi flyttat hemifrån. De bor nu i Knivsta. Lycka till Kerstin med dina nya hästar!
Jag vill även gratulera Annika Larsson till sin nya häst. Hon har köpt Readers Starlike av mig. Det är en av de två systrarna som jag har till förmedling. Lycka till!
Jag har lagt in Runing Playboys meriter och avkommor på hans sida. Hans avkommor är alla mycket trevliga, korrekta och lättlärda.
Missiles Gold har fått gå till sista vilan.
Letar ni efter "drömhästen"? Hör gärna av er. Kanske kan jag hjälpa till att hitta den.


Flyttdagen var den 20 februari.

 

Fredagen den 2 februari 2007
Nu har det hänt en hel del på min sida!!!!
Ny framsida och nytt upplägg, fler nyheter på gång....
Fölen har fått en del nya bilder på sina sidor.
Mitt nya grullosto har äntligen fått sin egen sida.
Under årets föl finns nu de ston som ska föla till våren och med vilka hingstar de är betäckta.
Skriv gärna några rader i min gästbok om vad ni tycker om min hemsida.

 

Fredagen den 24 november 2006
Nu är det evigheter sedan jag uppdaterade min sida! Jag har haft lite för mycket annat att göra och det finns ganska många nyheter att rapportera om nu.
Först och främst så får jag gratulera Kristina och Gunnar och lycka till med ert nya quartersto som jag har förmedlat till er. Hon finns med på förmedlingssidan. Jag har dessutom gjort deras hemsida ( därför har min egen blivit lidande). Ni kan kolla på den på www.bjorktorpislandshastar.se

Tyvärr så har Jaz (Goldun Poco Blue Jaz) flyttat hem till Tyskland igen. Han trivdes inte hos mig och och då var det den bästa lösningen för honom att få komma hem igen. Men jag får i alla fall, om allt går bra, 3 föl efter honom. Vi kan ju hoppas på en liten grullohingst.....

Det har blivit tillökning i hästflocken igen, ett litet grullosto som heter Especially Well Dun. Hon är en mycket trevlig häst och hon har börjat ridas lite smått. Hon ska få en egen sida snart.

Jag har även två nya förmedlingshästar till salu hemma på gården. Det är två quarterston som är helsystrar. båda är mycket trevliga och båda är välridna, den ena har en reiningutbildning bakom sig. Mer info och bilder kommer inom kort. Har ni frågor redan nu är ni välkomna att ringa mig.

Fölen är nu redo att flytta hemifrån, alla är mycket sociala och gosiga. Ett par nya bilder finns på deras sidor.  Priser är alltid diskuterbara till garanterat gott hem! Det är definitivt det absolut viktigaste för mig när jag säljer ett föl, att den får ett bra hem!!!

 

Tisdagen den 10 oktober 2006
Vi har varit på Grevagården i helgen. Harvest Festival gick av stapeln där. De båda hingstarna som jag sålde till Norge förra året har varit och tävlat här. Det gick mycket bra!! TQR Majestic Playboy blev 2:a och 7:a i yearling open. Han blev även 3:a och 5:a i amatör 2 and under. För TQR Acres Impressive gick det ännu bättre, han blev 1:a och 5:a i yearling open. Han blev även Reserv Champion i open!!!
Mycket bra resultat för två så unga hästar som hade en väldigt lång resa bakom sig.
Grattis Björg och tack för en trevlig helg. Det är alltid lika roligt att få se "mina små bebisar" igen.

 

Söndagen den 3 september 2006
Nu har två nya hästar förmedlats. De kom hem i natt och resan har gått mycket bra. De finns nu med på förmedlingssidan under förmedlade hästar.

 

Lördagen den 2 september 2006
Quarter-SM har varit och han skötte sig bra men var lite väl seg....inga placeringar den helgen. Men skam den som ger sig, vi åkte ner till Quarter-EM i Kreuth, Tyskland. Där var han med i junior cutting. Han skötte sig mycket bra och klarade resan galant. Han blev 5:a i alla fyra showerna.
Nu är vi hemma igen och Arnie är hos Styrbjörn och tränar inför September Rundown som är den 22-24 sept.
Fölisarna växer så det knakar, de har var sin ny bild på sina sidor. Nu är den mesta fölpälsen borta och som vanligt har de ändrat färg. Fuxen är inte fux längre, utan chestnut med ljusare man och svans. Grullon är nu blyertsgrå (fortfarande grullo, men mörkare).
Bayhingsten är inte bay längre, utan svartbrun men massor stickelhår på hela sidorna och ryggen. Ja, ja palominon är iallafall fortfarande palomino om än, även hon, något mörkare än innan. Alla fyra är mycket trevliga i psyket och även exteriört bra.
De står till försäljning.

Hästar till förmedling finns nu på förmedlingssidan........

 

Tisdagen den 1 augusti 2006
Vi har varit och tävlat i Hjo i helgen. SCHA hade sin cuttin´classic där tillsammans med Hjo-Ko.
Arnie var med i Herd work cup och i en cutting för 5&6 år gamla hästar. HAN VANN BÅDA KLASSERNA!!!!!
Han var även med i en junior reining, där blev han 4:a av 14 starter.
Arnie skötte sig alldeles utmärkt och nu laddar han om inför Quarter-SM som är nu i helgen.

 

Måndagen den 24 juli 2006
Fler förmedlade hästar finns nu på sidan. Tack för förtroendet!
Nu börjar tävlingarna hopa sig. Vi ska till Hjo-Ko och nästa helg blir det SM på Grevagården.

 

Söndagen den 16 juli 2006
Nu finns det helt nya bilder på fölen under Årets föl. Där kan ni se hur harmoniska och tillitsfulla våra föl är.

 

Tisdagen den 11 juli 2006
Nu finns fölen med under Hästar till salu. Är ni nyfikna på de små liven? Då är det bara att slå en signal, maila eller helt enkelt komma hit och titta på dem. Jag visar dem gärna, de är helt underbara.

 

Tisdagen den 27 juni 2006
Error, error...... datorn och jag är på kollisionskurs. Nu hoppas jag att allt är ok igen. Alla bilder på fölungarna ska finnas med nu. Peppar,peppar.....skam den som ger sig.
Jag har en ny sida, Förmedling, där jag visar hästar som jag har förmedlat och det kommer även finnas hästar där som ska förmedlas.

 

Lördagen den  17 juni 2006
Jippii, nu har jag äntligen fått tid att uppdatera igen. De fyra fölen har fått egna sidor. De finns under Fölen, med stamtavlor och bilder. Betäckningssäsongen pågår för fullt. Jag har båda hingstarna hemma just nu. Så har ni inte kunnat bestämma er för vilken hingst ni vill använda på era ston, ni är hjärtligt välkomna hit för en titt.

 

Tisdagen den 16 maj 2006
Äntligen, äntligen nu kommer fölen som jag väntat på såååå länge. Natten till måndagen födde Par Black June en liten grullotjej som är gudomligt söt och mycket nyfiken.
Natten till idag var det Pocos Eternal Lucks tur. Det blev en liten palominotjej som är lik mamma.
Bilder på de bägge finns under årets föl.

 

Söndagen den 7 maj 2006
Idag har jag glada nyheter. TQR Majestic Playboy (Arnies och Majestas föl från -05) har varit på sin första tävling.
Han bor i Norge och har nu varit med i Norway Open i sina första halterklasser. Han var med i Yearling stallions och Two years and under. Det var en dubbelshow och han vann båda klasserna för båda domarna. Bilder finns här. JÄTTEKUL!!!

 

Söndagen den 30 april 2006
Nu har jag varit och hämtat hem Goldun Poco Blue Jaz. Resan gick mycket bra och han skötte sig exemplariskt. Är ni intresserade av att betäcka med honom är ni naturligtvis hjärtligt välkomna hit för att titta på honom först. Det är en mycket bra hingst med ett trevligt temperament.

 

Onsdagen den 26 april 2006
Kiras lille hingst lever inte längre. Han var död när jag kom ut på morgonen. Vi vet ännu inte orsaken, veterinären har inte hittat några fel. De säger att sånt händer ibland utan anledning. Tråkigt men inte mycket man kan göra åt det.

 

Tisdagen den 25 april 2006
Andra fölet är här! Kira har fått en liten grullohingst. Bilder finns under Årets föl. Han är mycket pigg och matglad.

 

Lördagen den 22 april 2006
Äntligen har det första fölet anlänt. Det var som planerat Majesta som blev först ut. Hon fick ett litet stoföl som är otroligt framåt och nyfiken. Full fart på ridbanan redan första dygnet. Bilder finns att se under Årets föl.
 Nu till en annan nyhet, Sparks Lady Danny som jag har till salu, är inte längre till salu. Hon var konstaterad icke dräktig med blodprov, men nu har hon fyllt juvret och det sparkar i magen på henne. Så det ser ut som om det blir en fölis extra här i år.

 

Söndagen den 9 april 2006
Nu har jag förhoppningsvis äntligen fått ordning på min dator och mina program igen.....peppar, peppar.
Som ni säkert redan sett så har jag haft avelsannonser på Jaz och har i dem hänvisat till hemsidan för mer info om honom. NU FINNS DET MER INFO OM HONOM! Han har fått en egen sida och även en fotosida. Ni kan även hitta betäckningsvillkoren för honom på avelssidan.
Ännu inga föl....men vi går i väntans tider.

 

Fredagen den 31 mars 2006
Jag har nu varit på snabbvisit  i Tyskland och hämtat mig ett dräktigt sto till. Hon har en del foundation och mycket cutting i sig. Hon finns med på stonas sida.
Den nye hingsten Goldun Poco Blue Jaz kommer hem i början av maj. Han står till förfogande för friska ston. Eftersom han kommer hem sent på säsongen så har jag ett mycket fördelaktigt pris på en betäckning med honom. Han är HOMOZYGOT  för den svarta genen.
Han kan ALDRIG ge ett fuxföl!!!! Han har hittills bara gett grullo och grullo- roan föl oavsett färg på stoet.

 

Fredagen den 17 mars 2006
Björg, Christine (Tini) och ni andra som jag har haft kontakt med över mail. Snälla maila igen, alla mina adresser är borta.
 
Måndagen den 20 februari 2006
 Idag Björn, har det då äntligen skett!! Din häst har fått sina sidor, stamtavla och även bilder. Björns häst heter TQR Assets Playgirl och är ett sto fött 2005. En riktigt snygg liten donna....

 

Torsdagen den 16 februari 2006
Förlåt för mina slöa uppdateringar....nu har det då äntligen skett!!!
Jag har ändrat lite på utseendet på bilder och en del text. Det finns några nya länkar. Mer info om fodret kommer snart, har ni frågor eller vill prova ett helt suveränt bra foder, ring mig!
Årets fölsida innehåller nu info om kommande fölningar.
Letar ni häst?? Jag har kontakter i Tyskland som har både unghästar och ridna hästar till salu. Alla med mycket bra stammar (reining/cutting) till bra priser. Mer info och bilder kommer snart på till salu sidan.

 

Torsdagen den 12 januari 2006
Idag har jag lagt in några nya bilder på stonas sidor.


Måndagen den 9 januari 2006
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!!!
Som ni nog redan sett, så står min Arnie nu till tjänst för friska trevliga ston. Har ni ett sto som ni vill betäcka och har funderingar kring det hela, så är ni hjärtligt välkomna att höra av er så ska jag försöka svara på era frågor.
Idag har jag bara lagt ut mer information på avelssidan.

 

2005
Fredag den 18 november 2005
Idag har jag tagit bort Amys SR Lynx, hon har nu flyttat hem till sin ägare igen. Tack snälla att jag fick leasa henne. Jag har nu hämtat hem ett nytt sto. Hon heter JRs Money N Ice, hon är grullofärgad och är betäckt med en mycket snygg grullohingst. Hon finns nu under Ston. Fler bilder kommer senare.

 

Onsdagen den 9 november 2005
Idag har jag lagt ut ett par nya ston som har kommit till gården. De har bara varit här sen i somras. Den bruna, Danni är till salu. Hon finns under hästar till salu.
Den ena palominon, Missi ska förhoppningsvis stanna här som avelssto. Den tredje, Poco är dräktig med min Arnie.
Jag har ännu inte så många bilder på dem men det kommer fler så småningom.
Tack ni som har skrivit i min gästbok. Kul att ni tycker att mina hästar är fina. Det tycker jag med....

 

Söndagen den 16 oktober 2005
Nu får jag skämmas ordentligt som inte har uppdaterat på så länge!!
Men jag antar att de flesta vet hur det är, med hästar, barn, hem och jobb så hinns inte allt med.
Nu har i alla fall  fölen fått nya hem. Lycka till med era nya familjemedlemmar!!! Jättekul om det dimper ner några kort från era små juveler ibland. Tack till alla er som har ringt och visat intresse för mina fölisar, tyvärr så räckte de inte, till alla som varit intresserade. Men har ni inte hittat någon fölis till nästa år så är ni hjärtligt välkomna åter!
Idag har jag bara lagt ut fölisarnas nya mattar och hussar.

 

Torsdagen den 12 augusti 2005
Idag har jag bara skrivit lite mer utförlig information angående hästarna som är till salu. Jag har även gjort lite prisjusteringar. Vi har många hästar och jag ser helst att de som är till salu hinner få nya ägare innan vintern. Det blir ju fler nästa vår igen....
Som jag har sagt förut, bra hem är viktigare än priset. 
Jag ska också försöka ta några nya bilder på mina ston och lägga ut. Det blir lätt så att man bara tar på de små söta fölen....


Torsdagen den 11 augusti 2005
Nu är hemsidan då äntligen uppdaterad igen. Vi har haft fullt upp med tävlingar de senaste veckorna. Arnie skötte sig mycket bra under tävlingarna. På torsdagen kom han 2:a av 17 starter. På lördagen var det en godkänd NCHA domare som dömde. Han blev 2:a av 9 starter med 68 poäng. Det var mycket bra med tanke på att det inte var hans bästa ritt under helgen. På söndagen kom han 6:a av 23 starter.
Så har vi även varit på quarter-sm med Busan. Hon har visats i halter, både i open med Anna Axelsson och i amatör med mig. I open klassen kom hon 3:a och i amatörklassen kom hon 5:a. Hon skötte sig mycket bra med tanke på den lilla träning som hon haft i år.
Nu till uppdateringarna, de tre fölen som inte är sålda, har fått några nya bilder på sina sidor. Det blir snart fler sidor att kolla in, som nu är under uppbyggnad.....Ni är alla hjärtligt välkomna att komma hit och titta på mina hästar.


Lördagen den 23 juli 2005
Idag har jag bara gjort tillägg i Busans ( My Star Investment) stamtavla. Hennes förfäder har presterat mycket mer än vad jag hade skrivit ut. Den som letar han finner...... 
För övrigt bär det av till Hjo Ko på torsdag, Arnie ska tävlas i Herd work både torsdag, lördag och söndag om allt klaffar som det ska. Helgen därpå ska Busan vara med på quarter-sm i halter igen.

 

Tisdagen den 5 juli 2005
Förlåt, förlåt för min dåliga uppdatering. Det har varit lite för mycket på den privata fronten ett tag nu, men förhoppningsvis har det lugnat ner sig nu. Idag har jag då äntligen lagt ut några nya bilder på fölisarna. De växer och frodas. Busan har också ett par nya bilder på sin sida.


Tisdagen den 31 maj 2005
Idag har jag bara lagt ut en ny bild på Arnie med sitt blonda sto Poco. Jag tycker nog att bilden säger väldigt mycket om psyket  på honom. Kul att så många har varit ute på min hemsida. Tack! Fortsätt gärna att besöka den, jag ska försöka uppdatera den regelbundet.

 

Fredagen den 27 maj 2005
Vi kom iväg på tävlingen i Hjo. Han var med i en Herd Work Open. Det var Styrbjörn Persson som red. Det var 5 deltagare i klassen och han VANN!!!! Jättekul!! Det finns ett par nya bilder på Arnies fotosida. Den lille red dun hingsten har en ny bild på sin fotosida.

 

Lördagen den 14 maj 2005
Nu är då äntligen sidan uppdaterad igen!! Fölen har fått egna sidor, med stamtavlor och bilder. Busan har en ny bild på sin sida.
Hon har nu påbörjat sin inridning. Hon sköter sig mycket bra! Arnie är hemma nu för lite jobb på hemmaplan. Dags att göra nya bebisar.... Han ska nog vara med i SCHA:s tävling i Hjo nästa helg. Återkommer om det senare.

 

Måndagen den 2 maj 2005
Jag har idag gjort ändringar på sidan Hästar till salu. Jag har lagt ut en fin bild på Runing Playboy, på hans sida.
Det är jättekul att så många har hittat till min sida, den har bara legat ute en månad. Skriv gärna några rader i min gästbok. Både ris och ros är välkommet! Tack ni som redan skrivit i den!
Funderar ni på att köpa häst? Kom gärna förbi och titta! Priserna är alltid diskuterbara. Bra hem viktigare än priset!!